Airco service en airco check bij de Rooy Auto's in Dussen

Airco Servicebeurt voor uw auto

Met airconditioning creƫert u in de auto het hele jaar een aangename temperatuur. Om altijd op uw airco te kunnen vertrouwen is het nodig dat u het aircosysteem jaarlijks laat controleren. Het is mogelijk dat u met te weinig koelmiddel in het systeem rijdt, waardoor de pomp niet goed gesmeerd wordt en deze vastloopt met hoge reparatiekosten als gevolg.

Airco check

Door verlies of verdamping neemt het koudemiddel in uw airco jaarlijks met 8 tot 10% af. Komt dit percentage onder de 70%, dan neemt de kans op defecten toe. Ook neemt de koelcapaciteit af en daalt de temperatuur in de auto minder snel. Laat daarom jaarlijks uw airco controleren en voorkom hoge reparatiekosten. Tijdens een airco-check controleren we het systeem op lekkages en koelcapaciteit. Bovendien meten we indien nodig de aanwezige hoeveelheid koudemiddel. de Rooy Auto's beschikt over de modernste diagnose- en afvulapparatuur voor uw airco systeem.

Stek-erkend

de Rooy Auto's is een Stek-erkend service station voor het onderhoud en de reparatie van uw airconditioning. Zo maken we gebruik van moderne en geavanceerde apparatuur voor de controle van alle aircosystemen.