Lease Service Center de Rooy Auto's in Dussen

Bent u tevreden met uw lease auto en dat wilt u graag zo houden?

Dan zoekt u ook naar perfecte persoonlijke service en zekerheid van een professioneel adres waar uw auto in goede handen is. Dan bent u bij de Rooy Auto's welkom. Wij zijn als Lease Service Center gecertificeerd voor onderhoud en service aan bijna alle lease-auto's.

Persoonlijke dienstverlening

In samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen zijn voorwaarden opgesteld waar wij als Lease Service Center aan voldoen. Wij regelen alles. U heeft nergens omkijken naar, maar wel zekerheid dat alles piekfijn in orde is.

Voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Afspraak binnen 10 werkdagen
  • Vervangend vervoer
  • Behoud van fabrieksgarantie

Erkend en gekwalificeerd voor onderhoud en reparaties

Lease Service Centers voldoen aan strenge voorwaarden, opgesteld in samenwerking met leasemaatschappijen en door een onafhankelijke partij getoetst. de Rooy Auto's is erkend en gekwalificeerd voor onderhoud en reparatie aan lease-auto's. Natuurlijk bieden wij u de persoonlijke service en kwaliteit die u van een BOVAG autobedrijf mag verwachten. Ook de kostenbeheersing is interessant. Wij bieden eerlijk tarieven en denken met u mee. Onderhoud van een Lease Service Center geeft u de mogelijkheid om de onderhoudskosten te beheersen.

Heeft u vragen, wilt u informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.