Gratis leenauto's bij de Rooy Auto's in Dussen

Voor wat betreft vervangend vervoer reikt de service van de Rooy Auto's verder dan die van de meeste collega autobedrijven.

de Rooy Auto's stelt immers een leenauto gratis ter beschikking aan de klanten die daar behoefte aan hebben.

Persoonlijke dienstverlening

In samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen zijn voorwaarden opgesteld waar wij als Lease Service Center aan voldoen. Wij regelen alles. U heeft nergens omkijken naar, maar wel zekerheid dat alles piekfijn in orde is.

Of u nu komt voor schadeherstel,regulier onderhoud of uit te voeren garantie werkzaamheden aan uw auto bij de Rooy Auto's kunt u altijd GRATIS gebruik maken van een leenauto. Wij hebben twee jonge leenauto's die beide WA.Casco (All Risk) verzekerd zijn. De enige kosten die u voor de leenauto betaald dat is de verreden brandstof. Praktisch houdt in dat u een leenauto met een volle tank brandstof meeneemt en deze ook weer inleverd met een volle tank.

Wij houden u mobiel

Om niemand teleur te moeten stellen dat er geen leenauto beschikbaar is verdient het aanbeveling om deze leenauto vooraf te reserveren.

In geval van schade aan uw eigen auto is het onmogelijk om vooraf te reserveren. Wij zullen er alles aan doen om u mobiel te houden gedurende de reparatie periode van uw auto.